top of page
Georgian Cuisine
ABOUT US

Tarinamme

Tervetuloa Gastro Hubiin, aitoon ja ainutlaatuiseen perheomisteiseen georgialaiseen ravintolaan.

Gastro Hubin sydämenasiana on tuoda georgialaisen keittiön sykähdyttävät makuelämykset Helsingin ydinkeskustaan. Perheomisteinen ravintolamme tarjoaa herkullista ruokaa yhdistelemällä perinteitä ja lämpöä vihreässä ja rennossa ympäristössä.

 

Meistä ja toimintaideastamme

Kuvittele mielessäsi grillin sihinää, vastaleivotun leivän tuoksua ja ystävien naurua pöydän ympärillä. Tällaiset aistielämykset ovat Gastro Hubin ajattelun ydin. Emme ole vain ravintola vaan kohtaamispaikka, jossa herkullisten aterioiden äärellä syntyy muistoja. Osaamme loihtia hienoja vaihtoehtoja myös kasvissyöjille ja vegaaneille.

Georgian maut ja aromit

Georgialainen keittiö ylistää elämää, rakkautta ja yhteisöllisyyttä. Ruokiin käytämme parhaita raaka-aineita: mureaa lihaa, artesaani-juustoja, auringossa kypsyneitä tomaatteja ja kivasti hampaissa narskuvaa saksanpähkinää. Kyse ei kuitenkaan ole pelkästään raaka-aineista, vaan jokaisen reseptin takaa löytyvästä tarinasta – sukupolvista jotka ovat hioneet niitä aikojen saatossa yhä paremmiksi – sekä alueista, joita ne edustavat.

Niin lounaalla kuin illallisella olet vieras josta huolehditaan

Haluatpa sitten maittavan nopean lounaan tai rennon illallisen, ruokalistalta löytyy jokaiselle jotakin. Käy meille pöytään ja löydä uusi tapa nauttia tutuista ja eksoottisista makuelämyksistä.

Ota yhteyttä

Varauksia voitte tehdä online varauspalvelumme kautta, puhelimitse ja sähköpostilla. Otamme vastaan myös walk in asiakkaita, lämpimästi tervetuloa! 

Osoite

Unioninkatu 30
00100, Helsinki 

Ota yhteyttä

050 382 7347

Aukioloajat
*Keittiö sulkeutuu 60 min ennen sulkemisaikaa

Ma-to

13.00 – 23.00

Pe

13.00 – 24.00

Lauantai

13.00 – 24.00

​Sunnuntai

13.00 – 21.00

  • Facebook
  • Instagram
  • TikTok
CONTACT US
Restaurant Chef
Gio.png

Liity postituslistallemme saadaksesi tarjouksia ja tapahtumailmoituksia 

Kiitos tilauksesta!

bottom of page